Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene Ledenvergadering 2021-1

24 maart 2021 @ 18:00 - 20:00

Gratis

Op woensdag 24 maart aanstaande geven wij van 18:00-20:00 uur alle leden de gelegenheid om in te loggen op onze videoverbinding voor de Algemene Ledenvergadering van de POBD. Er staan een aantal interessante onderwerpen op de agenda waar we graag met u over van gedachten wisselen.

POBD 2.0
Tijdens deze bijeenkomst wordt de voortgang van de vereniging 2.0 met u doorgenomen, is er aandacht voor de werkgroepen en vraagt het bestuur uw goedkeuring voor het Jaarverslag en Verantwoording 2020. Daarnaast staat het bestuur in de spotlight met de (her-) verkiezing van aftredend voorzitter en penningmeester, die beiden hun eerste termijn van 3 jaar hebben volgemaakt.

Mutaties bestuur
Arien van Pelt en Bert Braanker stellen hun functies als voorzitter respectievelijk penningmeester beschikbaar. Bert heeft te kennen gegeven zich opnieuw verkiesbaar te stellen voor een reguliere periode van drie jaar. Arien heeft te kennen gegeven om zich opnieuw verkiesbaar te stellen voor een maximale termijn van twee jaar.

Wilt u zich actief en zinvol inzetten voor de POBD en herkent u zichzelf in een van voormelde bestuursprofielen, dan zien wij graag uw reactie per mail tegemoet aan secretariaat@pobd.nl In uw reactie ontvangen wij graag een korte beschrijving van uw persoonlijke vaardigheden en uw motivatie voor de gestelde functie.
Reacties kunnen tot 18 maart aanstaande via het secretariaat ingediend worden.

Daarnaast bestaat er binnen het bestuur nog een vacature voor de functie van secretaris.

Voor een uitgebreid functieprofiel van bovenstaande functies verwijzen wij u naar de bijlage bij deze uitnodiging.

Lidmaatschap
Stemrecht is uitsluitend voorbehouden aan POBD leden die zich formeel hebben ingeschreven. Door u op te geven voor de ALV, herbevestigt u dit lidmaatschap.

Installeer Chainels vóór 24 maart
Voor het in stemming brengen van het jaarverslag, de verantwoording en de mutaties binnen het bestuur, vragen wij u vóór aanvang van deze bijeenkomst Chainels op uw mobiele telefoon te installeren. Deze tool wordt gebruikt voor het stemmen tijdens de ALV.
Mocht u dit nog niet hebben gedaan, stuur dan een mailtje naar het secretariaat voor een herhaling van de inlogprocedure.

Agenda
17:45 uur        Ontvangst gasten via livestream
18:00 uur        Aanvang Algemene Ledenvergadering
18:05 uur        Welkom door voorzitter
18:10 uur        Terugblikken 2020 en Vooruitkijken 2021
18:30 uur        Presentatie werkgroepen
18:50 uur        Financiën
19:00 uur        Stemmen
19:15 uur        Rondvraag
19:45 uur        Einde bijeenkomst

De stukken voor de ALV zijn vanaf 18 maart beschikbaar in Chainels, map:
bestanden – documenten – ALV 24 maart 2021.

Deelname link
De link voor de livestream ontvangt u uiterlijk één dag voor aanvang van deze bijeenkomst per mail.

Aanmelden (tot uiterlijk 23 maart, 12.00 uur)
Aanmelden kan via het aanmeldformulier onderaan de uitnodiging in Chainelsu dient zich hiervoor in te loggen. Indien u lid bent, maar niet zelf aanwezig kunt zijn, is het mogelijk om een ander POBD-lid te machtigen om, namens uw onderneming, een stem uit te laten brengen. Hiervoor moet u wel bijgevoegde volmacht invullen en minimaal 2 dagen vóór aanvang ALV mailen naar het secretariaat.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur POBD

Gegevens

Datum:
24 maart 2021
Tijd:
18:00 - 20:00
Kosten:
Gratis

Organisator

secretariaalt POBD
E-mail:
secretariaat@pobd.nl
Site:
pobd.nl