Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene Ledenvergadering 2021-02

22 september 2021 @ 18:00 - 19:45

Op woensdag 22 september aanstaande organiseren wij de Algemene Ledenvergadering van de POBD bij INTREE aan de Spuiboulevard 99 te Dordrecht. Verheugd zijn wij dat we elkaar weer fysiek mogen en kunnen ontmoeten, rekening houdend met de dan geldende RIVM richtlijnen.
Zoals gebruikelijk starten wij om 18:00 uur. Vanaf 17:30 uur gaat de deur open en staan er broodjes klaar. Rond 19:45 uur sluiten wij de vergadering af met een gezellige borrel.
Mocht je liever digitaal de ALV willen bijwonen dan kan dat zeker. Wij faciliteren ook voor deze vergadering een livestream, zoals in maart jl.

Onderwerpen
We hebben weer genoeg te bespreken met onze leden, denk hierbij aan de Herstelplannen, hoe gaan we de koopavond weer op de kaart zetten en wat is de status van de Toekomstige Invulling Binnenstad Dordrecht.

Programma
Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17:30 uur        Ontvangst gasten INTREE
17:50 uur        Ontvangst gasten via livestream
18:00 uur        Aanvang Algemene Ledenvergadering
18:05 uur        Welkom door voorzitter
18:10 uur        Terugblikken 2021 en Vooruitkijken 2022
18:25 uur        Presentatie werkgroepen
18:45 uur        Financiën
18:50 uur        Presentatie Dordrecht Marketing
19:05 uur        Toekomstige Invulling Binnenstad Dordrecht
19:20 uur        Rondvraag
19:30 uur        Einde bijeenkomst

De stukken voor de ALV zijn vanaf 15 september beschikbaar in Chainels:
bestanden – documenten – ALV 22 september 2021

Aanmelden
Live aanwezig:

Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 19 september via het aanmeldformulier op chainels, onderaan de uitnodiging voor de ALV. Geef bij jouw aanmelding duidelijk aan of je naar Intree komt en een broodje mee-eet. Dieetwensen graag gelijk doorgeven bij aanmelding.

OF
Sluit je digitaal aan:
Dan ontvang je de link voor de livestream uiterlijk één dag voor aanvang van deze bijeenkomst per mail. Graag het juiste mailadres voor de link doorgeven bij aanmelding.

Indien je wel lid bent, maar niet zelf aanwezig kunt zijn, is het mogelijk om een ander POBD-lid te machtigen om, namens jouw onderneming, een stem uit te brengen. Hiervoor moet je wel de volmacht invullen en minimaal 2 dagen vóór aanvang ALV mailen naar het secretariaat.

Lidmaatschap
Stemrecht is uitsluitend voorbehouden aan POBD leden die zich formeel hebben ingeschreven.

Installeer Chainels vóór 22 september! 
Voor het in stemming brengen van o.a. de financiën vragen wij jou vóór aanvang van deze bijeenkomst Chainels op je mobiele telefoon te installeren. Deze tool wordt gebruikt voor het stemmen tijdens de ALV. Mocht je dit nog niet hebben gedaan, stuur dan een mailtje naar het secretariaat voor een herhaling van de inlogprocedure.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur POBD

Arien van Pelt
Voorzitter

Gegevens

Datum:
22 september 2021
Tijd:
18:00 - 19:45